Bemutatkozás

 
Az Interpress-IT Kft fő tevékenysége angol-magyar nyelvű szakfordítás
 
Fordítóink műszaki végzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek, a fordítás mellett szakmájukban is tevékenykednek. 
Ennek köszönhetően értik is, amit fordítanak, ami garancia a helyes szakmai terminológia alkalmazására.
 

A fordításhoz fordítástámogató (CAT) szoftvereket (MemoQ, SDLX) is használunk, ami nem csak a fordító, hanem a megrendelő számára is előnyös.
A szoftver a munka felgyorsítása mellett biztosítja a következetes szóhasználatot, és lehetőséget nyújt arra is, hogy a szövegben esetlegesen ismétlődő szakaszokat csak egyszer fordítsuk le, és természetesen ennek megfelelően a fordítói díj is csökken. Ez különösen jelentős lehet hosszabb dokumentumok és rendszeres, hasonló témájú megrendelések esetén.
A szoftver feltölthető a megrendelő által átadott terminológia listával, így biztosítva az adott szakma és a megrendelő korábban használt szakkifejezésének alkalmazását.

Rövid, pontosan betartott határidővel, kedvező áron vállaljuk elsősorban műszaki témájú szövegek fordítását angolról magyar, vagy magyarról angol nyelvre.
 
Fordító és szakmai partnereink bevonásával az angol-magyar nyelvpártól eltérő nyelveken is vállalunk fordítást, valamint lehetőség van a fordítások szakmai ill. anyanyelvi lektorálására is.
_ 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Comments